Termeni si conditii

1. Prevederi generale

Termenii si conditiile se aplica la achizitionarea online de pe site-ul chivotos.ro, stabilesc conditiile si specifica drepturile si obligatiile vanzatorului (distribuitor) si ale cumparatorului (clientul, consumator). Vanzator si operator al operatiunilor online este MANASTIREA ADORMIREA MAICII DOMNULUI cu sediul in Bucuresti, sector 6, strada Televiziunii, nr 13, avand CUI 4601186. Relatia dintre parti este guvernata de Legea Romana cu privire la protectia consumatorului (Legea 363/2007), Legea comertului electronic (Legea 365/2002) si ordonanta privind cumparaturile pe internet (ordonanta 130/2000).

2. Definitii

Contract -contractul de achizitionare sau alt contract guvernat de legea aplicabila, in care partile sunt consumatorul pe de o parte si vanzatorul pe cealalta parte.

Vanzatorul (distribuitor) -o persoana, care in concordanta cu termenii si conditiile contractuale incheie acte de comert sau alte acte de natura comerciala. Este o persoana fizica sau juridica care, direct, sau prin intermediul altor persoane fizice sau juridice, livreaza bunuri si/sau servicii catre consumator.

Consumator (cumparator)- o persoana care, in concordanta cu termenii si conditiile contractuale incheie acte care nu sunt de natura comerciala. Este o persoana fizica sau juridica, care cumpara bunuri sau servicii in alte scopuri decat cele comerciale.

Distribuitor -o persoana care, in concordanta cu termenii si conditiile contractuale incheie acte de natura comerciala.

Finalizarea contractului de achizitie -comanda facuta de cumparator este un act cu efecte juridice, cu conditia confirmarii si acceptarii comenzii de catre vanzator. Din momentul acceptarii comenzii de catre vanzator, intre parti este incheiat un contract cu efecte juridice si cu drepturi si obligatii in sarcina ambelor parti, asa cum sunt definite ele in contract sau in conditiile generale de afaceri, care sunt parte integrala din acest contract.

Termeni si conditii -intelegerea contractuala dintre vanzator si cumparator, in conformitate cu termenii si conditiile aratate in aceasta sectiune. Cumparatorul accepta termenii in care este incheiat contractul la momentul transmiterii comenzii, comanda care genereaza efecte juridice de la momentul finalizarii contractului de achizitie. Cumparatorul se obliga sa ia la cunostinta prezentele conditii, conditii pe care le considera ca le-a acceptat din momentul transmiterii comenzii catre vanzator. Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanta.

„Disponibil la comanda”

Produsele cu mentiunea „disponibil la comanda” pot fi importate/achizitionate special pentru dumneavoastra, in urma comandarii acestora, de la furnizorii străini sau autohtoni.

Daca va manifestati dorinta de achizitionare a unui produs care nu exista în stoc, il veti receptiona dupa circa 1-2 saptamani de la confirmarea telefonica a comenzii, în funcție de provenienta produsului.

3. Procesarea comenzilor

Dupa finalizarea comenzii veti primi un email automat de confirmare ce va cuprinde toate detaliile produselor comandate, precum si factura proforma.Un operator va va contacta telefonic cu privire la diverse detalii privind produsele comandate.

4. Modalitati de plata

Plata prin virament bancar (ordin de plata). La finalizarea comenzii veti primi automat factura proforma in baza careia puteti efectua viramentul bancar. Livrarea marfii se va face dupa incasarea intregii sume in contul RO46RNCB0290002377620001
Plata ramburs. Chitanta va fi emisa de catre curierul rapid. La livrarea produsului veti primi factura fiscala.

5. Preturile si validitatea ofertei

Toate preturile sunt finale si nu includ taxele de transport.

6. COMANDA MINIMA IN MAGAZIN ESTE DE 50 DE LEI FARA TAXA DE LIVRARE